onsdag, april 06, 2016

Vårt hus - efter renovering



Sedan oktober i höstas har vi hållit på att bygga ut och renovera vårt hus. Nu är det äntligen dags för lite efter-bilder! Vardagsrummet byggdes ut med ca 35 kvadratmeter, ett nytt sovrum byggdes till oss föräldrar, och en gammal gäststuga byggdes ihop med huset och blev ett gästrum. Vi gick från 105 till ca 168 kvadratmeter. Husets hjärta är det nästan 80 kvadratmeter stora vardagsrummet/köket. Ett härligt ljust ekgolv las i hela huset som lyfte känslan även i de gamla delarna av huset.

Köket är VH7-modell från HTH. Blandaren (som jag för övrigt älskar; så lekfull, stilren och den har en jättefin vattenstråle!) är från Hansgrohe Axor Starck Semi-pro 1. Köksfläkten är från Eico och heter Zoom och kan hissas upp och ner för att inte hindra sikten när man inte använder fläkten. Golvet är från Kährs och heter Nouveau Snow.

Projektet har varit oerhört intensivt (kombinerat med det faktum att vi har en bebis och två andra småbarn) men så givande att kunnat välja själv alla material och placering på fönster och allting! Det är en del att göra fortfarande men just nu njuter vi av vårt nya hus.

---

We've been renovating and expanding our house since October and here are some pics of the results. We are so exited about the result and look forward to finishing the project!


Soffa: Ikea Söderhamn i färgen Finnsta vit
Fårskinn: Granit
Kruka i betong: Granit


Kuddar: Elce Stockholm



Några bilder på det gamla köket och vardagsrummet:



9 kommentarer:

  1. Det är verkligen så snyggt och vilken skillnad :-) Ni har varit så duktiga <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla! Ja vi trivs verkligen! :-)

      Radera
  2. Wow, like this a lot! Congrats Hanne. BR Mariliina

    SvaraRadera
  3. Thank you Mariliina! Nice to hear it from you as I know you have great taste in interior design! :-)

    SvaraRadera
  4. Hej! Såg denna post när jag googlade på inredning. Väldigt fint hem! Var är soffbordet ifrån? Simpel med fin design, gillar det starkt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla för din kommentar! Soffbordet heter Basebox. Såg att Furniture Box just nu har 42% rabatt på bordet, fram till i övermorgon 13/6!

      http://www.furniturebox.se/sv/artiklar/basebox-soffbord-vit-lack.html

      Radera
    2. Tack snälla för ditt svar! Återigen mycket fint hem! :)

      Radera
    3. Jag kom på att vi ska ju sälja vårt soffbord då vi behöver ett lite större nu. Är du intresserad av det så kan du kontakta mig på lifeofluxonen@gmail.com så kommer vi överens om ett bra pris. :-)

      Radera