lördag, augusti 02, 2014

Sommar och shorts

Under sommaren är shorts det plagg jag nog använder allra mest. De går enkelt att klä upp, dra bara på ett par klackar, en snyggare skjorta/t-shirt och kanske en kavaj, ett par snygga örhängen och så är du redo för en fest. Eller så använder du dem med sandaler och en ledig topp till vardags, som jag gjort hela den här otroligt varma veckan. 

Vad har ni gjort i helgen? Vi har hållit på att bygga ut altanen (eller jag har snarare försökt hålla undan barnen medan maken bygger), lyssnat på god musik och läst inredningstidningar i solen. Blivit inspirerad av att göra om härhemma; det är många projekt som väntar. Och just ja - Storebror har lärt sig att cykla med sin stora cykel och en helt ny värld har öppnat sig för honom. Den stolthet han känner när han nu kan köra tävling med äldre kompisar. Och vilken oro för mamma. Måste komma ihåg att ta en vända till apoteket för att bunkra upp med plåster och annat.

Nu - dags att stänga ner datorn och njuta av sommarkvällen. Ha en mysig lördagskväll!   

Tunika Cottonfield // Shorts H&M // Sandaler Zara // Klocka Michael Kors // Skärp Roberto Cavalli // Armband köpta i Thailand // Silverörhängen köpta i Finland 


2 kommentarer: